preloader

Besøg af fodterapeuten

Hvordan foregår et besøg af fodterapeuten?

Det er vigtigt at der er fuld tillid mellem mig og mine patient (kunder)

Det er mit ønske at vi har åbenhed og klare aftaler. Du skal føle dig i sikre hænder.

Et typisk besøg af fodterapeuten (mig) foregår på denne måde:

Du, eller din familie, ringer eller skriver til mig for en aftale.

Jeg ankommer på det aftalte tidspunkt. Jeg arbejder hårdt på at være der præcis til tiden, men der KAN i få tilfælde ske, at jeg bliver en smule forsinket, hvis der ved tidligere besøg f.eks. har været forhold der har trukket ud. Men .. 95% af tiden er jeg der til præcis aftalt tidspunkt.

Jeg medbringer selv alt udstyr, såsom selvfølgelig mit grej, benstøtte, samt balje til fodbad. For hygiejnens skyld bruger jeg en klar pose til at komme om baljen.

Det jeg skal bruge fra dig er:

En stol jeg kan sidde på (Jeg dækker den med et håndklæde)

Vand til fodbad

Gerne godt med lys. Jeg har dog mit eget lys med (lille lampe / pandelampe), hvis lys hos dig ikke rækker

Selve behandlingen

Vi starter med et fodbad med skønne salte fra verdens ældste og mest erfarne producent inden fod fod-midler, nemlig Gewol. Gewols fodbadesalt dufter fantastisk godt på en naturlig måde, og indeholder mange gode ingredienser for huden.

Dernæst fjerner jeg nænsomt hård hud, og klipper og sliber dine negle.

Sluttelig får du en omgang fodmassage og får smurte den skønne Maedifo fodcreme på dine fødder.

Jeg pakker sammen og rydder op efter mig.

Vi aftaler ny tid