preloader

Mine tjenester

Mere om mig

Jeg har taget min uddannelse som fodterapeut på Tradium i Randers. Tradium er en de de to eneste skoler for uddannelse af statsgodkendte fodterapeuter.

Jeg brænder for mit arbejde, og holder meget at den gode relation jeg får til mine klienter / kunder.

At være fodterapeut er for mig et skønt job, hvor jeg kan gøre en mærkbar forskel, og hvor jeg møder en masse spændende mennesker.

Jeg har arbejdet hos “Fodklinnikken i Aabenraa, hos Vericentrets fodterapi” i Århus, og har nu min faste base i Horsens. Jeg samarbejder her med statsautoriserede fodterapeuter klinik nova.

Sådan renser jeg mine fodterapeuters instrumenter

Sikre sterile behandlings remedier

Her kan jeg dagligt fortage nødvendig rensning under sterile forhold m.v. af de instrumenter jeg bruger ved hjemmebehandling. Til hvert enkelt besøg medbringer jeg en ny-steriliseret metalæske med de nødvendige instrumenter. Alle mine instrumenter renses efter hvert brug med professionelle sterilisations-metoder.

Rensningsprocessen består af først ultralydsrensning, dernæst vask med 95 grader vand efterfulgt af dampsterilisation i autoklave. Sluttelig pakkes skalpel, negleblad, tang og bor m.v. i specielle aluminiumsæsker.

Jeg har i øvrigt også hos Klinik Nova et klinikrum, hvor jeg kan behandle patienter.