preloader

Hvilken creme bruger jeg?

Fodpleje Maedifo fodcreme

Maedifo fodcreme

Jeg bruger den danske fodcreme Maedifo (Mærk dine fødder)

Maedifos fodcremer er den mest blødgørende creme på markedet, perfekt til fodpleje.

Maedifos grundlægger havde en vision om at skabe en lille, men effektiv serie af cremer med de bedste ingredienser. Efter års udvikling lykkedes det endelig i 2019 at knække koden til bearbejdning af ægte kaviar på rentabel vis.

Resultatet er en creme, der udover de grundlæggende ingredienser, indeholder ægte kaviar, Aloe Vera og japansk mynte. Ved at bruge rene og dyre råstoffer har Maedifo skabt en creme, der lynhurtigt har fundet indpas hos fodterapeuter, plejehjem og hospitaler i både Fredericia og Horsens.

Hold det simpelt

Undgå besværet med at skulle vælge mellem dusinvis af forskellige fodcremer og prøv Maedifos fodcremer, der er kendt for deres blødgørende og plejende egenskaber. Grundlæggeren har udviklet en lille, men effektiv serie af cremer med de bedste råvarer, herunder ægte kaviar, Aloe Vera og japansk mynte, der sikrer hurtig lindring af tørre og hærdede fødder.

Maedifos creme består af grundlæggende ingredienser og er fri for tilsætningsstoffer, hvilket gør det ideelt til personer med sart hud og diabetes. Fås i to varianter – en 25 ml tube til 35 kr og en større 125 ml tube til 129 kr.

Maedifos fodcremer er populære blandt fodterapeuter og på plejehjem og hospitaler og har modtaget en nominering til årets fodcreme i 2022. Bestil din Maedifo creme hos os i dag og oplev forskellen med denne blødgørende fodpleje.